WordPress website op maat laten maken

Een website in WordPress op maat laten maken heeft twee voordelen: (1) de vormgeving van je design is 100% uniek en (2) de keuze aan functionaliteiten is eindeloos. Een website op maat laten maken is dus ook echt maatwerk. Sommige websites zijn ook niet in een template te vangen, waardoor een Low Code WordPress website een minder goede optie is.  

Maak een vrijblijvende afspraak

Een website op maat laten maken in WordPress?

Het overgrote deel van de WordPress websites die wij ontwikkelen voor klanten zijn maatwerk websites. Bij de ontwikkeling van een op maat gemaakte WordPress website staan jouw wensen centraal in het ontwikkelen van de strategie, wireframes en het design. Onze ontwikkelaars staan continu in contact met onze designers zodat wat de creatievelingen bedenken de developers ook kunnen ontwikkelen. Het ontwikkelen van maatwerk websites betekent dus echt uniek ontwerpen en ontwikkelen voor onze klanten.

API ontwikkeling voor WordPress websites

Tegenwoordig staat een website vaak in verbinding met andere systemen. Bijvoorbeeld met betaalsystemen, CRM of ERP software. Het is belangrijk dat het verbinden van data zorgvuldig wordt gedaan. Wij zorgen voor de API koppelingen tussen je WordPress website en de andere software pakketten die je gebruikt, zodat al je data zorgvuldig wordt ontsloten. Is een API niet aanwezig? Geen probleem. Dan ontwikkelen wij de API gewoon.

SEO en Adverteren voor optimale conversie

Staat je website live dan adviseren en verzorgen we de implementatie van de juiste online marketing tools om jouw doelen te realiseren. Van optimaliseren voor Google en adverteren op Google tot conversie optimalisatie. Bovendien werken we continu aan het verbeteren van de online prestaties van de opdrachtgevers. Meten is weten. Voor het onderbouwen van de resultaten maken we gebruik van web analytics software en conversiemanagement. Vervolgens kunnen we direct bijsturen en nieuwe acties opzetten.

Een heldere samenwerking

Samen gaan we in gesprek over je wensen voor je nieuwe website. We zijn benieuwd naar je logo, huisstijl en je verhaal. Welke website structuur past het beste bij jouw verhaal en welke stijlelementen en website onderdelen heb je nodig om je verhaal goed over het voetlicht te brengen? Als dit helder is gaan wij aan de slag met de wireframes. Deze blauwdruk van de te bouwen website stemmen we met je af voordat we de ontwerpfase starten. Na een akkoord op de wireframes en het ontwerp, starten we met de ontwikkeling. De ervaring leert dat we met twee en maximaal drie correctierondes een live gang datum kunnen plannen. 

Maak een vrijblijvende afspraak