Wij ontwerpen, ontwikkelen, hosten en onderhouden WordPress websites

WordPress partner uit Veenendaal

We maken websites op maat in WordPress en webshops in WooCommerce. En ontwikkelen low code templated WordPress websites. We ontzorgen je compleet op het gebied van WordPress en dat niet allen. Wij ontwerpen, ontwikkelen, hosten en onderhouden WordPress websites. En we ontwikkelen API koppelingen met andere software, én we ontzorgen je op het gebied van online marketing. Kies dus voor Invictus Webdesign als jouw WordPress partner in Veenendaal.

Maak een vrijblijvende afspraak

WordPress design

Op het WordPress platform designen we een geheel op jouw organisatie afgestemde website. We helpen je met strategie en de website blauwdruk. Vervolgens gaan onze designers gaan aan de slag met het design: logo, huisstijl en modules. Er is altijd nauwe afstemming met jouw als opdrachtgever. En pas als je tevreden bent over het design maken we het definitief.

WordPress ontwikkelen

Als het WordPress design defintief is gaan onze ontwikkelaars aan de slag met het omzetten van het design in code. De website wordt modulair opgebouwd en de functies van het definieve design worden ingebouwd.

WordPress website hosten

Als we de website aan je hebben opgeleverd kunnen we de WordPress website live zetten. Dan kan je ervoor kiezen om de website door Invictus te laten hosten. Hosting is tegen een aantrekkelijk maandelijks tarief. Je hoeft dus niet meer om te kijken naar hosting. Wij regelen het voor je.

Onderhoud WordPress website

Alle websites hebben onderhoud nodig. En zo ook WordPress. We zorgen ervoor dat alle modules up to date zijn en de site veilig is. Na verloop van tijd is het misschien nodig om wat aanpassingen aan de site te doen of iets toe te voegen. Geen probleem wij zorgen voor al dit onderhoud.

API koppelingen

WordPress websites moeten vaak gekoppeld worden met andere websites. Het koppelen en ontwikkeling van API’s doen wij met alle plezier. We hebben al zoveel systemen met elkaa laten praten. We draaien er onze hand niet meer voor om.

Online Marketing

De website is opgeleverd en staat live. Het onderhoud en hosting zijn geregeld. Wij kunnen je ook helpen met de conversie van je website. Of het nu gaat om lead generatie, boosten van sales, wij staan je graag bij op het gebied van online marketing.